ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Kömürcüler Ortaokulu

Ock

2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için Tıklayınız.

Ock

MEB tarafından açıklanan ve yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Özgürlüktür sloganıyla düzenlenen Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuz öğrencisi B.N.M. İlçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışması 06-09 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapılacaktır.

Yarışmanın Endüstriyel Robot Kol, Çizgi İzleyen (Temel Seviye), Çizgi İzleyen (İleri Seviye), Hızlı Çizgi İzleyen, İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), Mini Sumo, Tasarla-Çalıştır, Yumurta Toplama (Caretta Caretta), Labirent Ustası, Tozkoparan Robot (Temel Seviye), Serbest Proje ve Temalı kategorilerine ek olarak bu yıl ilk defa Su Altı Aracı (ROV) ve Otonom Araç kategorileri de eklenerek 14 (on dört) kategoride gerçekleştirilmesi  planlanmaktadır.

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının Uygulama Kılavuzu,Yarışma Afişi, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanlar http://robot.meb.gov.tr/ internet adresinde de yayınlanmıştır.

May

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Kılavuza ulaşmak için Tıklayınız.

Ara

Bakanlığımız tarafından Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

Sisteme "ods.eba.gov.tr" adresinden öğretmenler MEBBİS şifreleri ile öğrenciler ise EBA şifreleri ile giriş yapacaklardır.

ÖDS sistemine giriş yapmak için Tıklayınız.

Kas

İçişleri Bakanlığı, AFAD Başkanlığı Koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye'de yaşanabilecek her türlü ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için görev alacak kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve gerçek kişileri bir araya getirmek, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazanma ve geliştirmek, olası afetlere karşı müdahale etme becerilerini test etme ve kabiliyet geliştirmek, toplumda farkındalık oluşurmak gibi amaçlarla, 12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümünde ulusal çapta 12/11/2022 tarihi saat 18:57'de tatbikat düzenlenecektir.

Deprem anı ve deprem tatbikatı videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tem

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar sürecek.

Bakanlığımızın yayımladığı haberin ayrıntıları için Tıklayınız.

2022 Yılı Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Kılavuza Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Kılavuza Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Mrt

Bakanlığımızca düzenlenen 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde yapılacaktır.

Yarışma başvuruları https://robot.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Başvuru linkine ulaşmak için Tıklayınız.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası Döşemealtı ilçe finali 22-23 Mart 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Afişe ulaşmak için Tıklayınız.

Ağu

Yaz mevsiminin gelmesiyle, turistler ile vatandaşlarımızın, serinlemek, yüzmek veya balık tutmak amacıyla girdikleri deniz, iç sular, akarsu, göl, baraj, gölet, kanal, su birikintisi, sel kapanı, regülatör, su iletimi, deşarj veya taşkın kontrol kanalı vb. alanlarda yaşanması muhtemel suda boğulma olaylarının önüne geçilebilmesi veya bu tür üzücü olayların asgari seviyeye indirilebilmesi amacıyla alınması gereken tedbirlere ilişkin Antalya Valiliği tarafından düzenlenen ve 05/08/2021 tarihinde yürürlüğe giren Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi konulu 2021/3 sayılı Genelgeye ulaşmak için Tıklayınız.

Tem

2021 yılı Merkezi Sınav (LGS) Tercih danışmanlığı kapsamında 6-7 Temmuz 2021 tarihlerinde okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen bir rehber öğretmenimiz görevli olacaktır. Rehber öğretmenimiz 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerimize Ortaöğretim Kurumları tercih işlemlerinde danışmanlık yapacaktır. 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerimiz ve ailelerine önemle duyurulur.

Tem

05 Temmuz 2021-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında uygulanacak olan "Telafide Ben De Varım" Etkinliği kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan faaliyet listesi görselde sunulmuştur.

Faaliyetlere katılım gönüllülük esasına dayalıdır. Faaliyetlere veli izin dilekçesi veren öğrencilerimiz katılabilir.